Tabelë magnetike vizatimi CREATIVITY

550 Lekë 440 Lekë

Tabelë magnetike vizatimi CREATIVITY

Karakteristikat:

*Materiali plastik
*Seti përfshin stilolaps, gomë
*Vizatimët magnetike mund të fshihen dhe rivizatohen

 

SKU: 8714627485301
Përshkrimi

Tabelë magnetike vizatimi CREATIVITY

Karakteristikat:

*Materiali plastik
*Seti përfshin stilolaps, gomë
*Vizatimët magnetike mund të fshihen dhe rivizatohen