Tapet ALBEROBELLO Tapet ALBEROBELLO

Lek 39,680.00 Lek 16,900.00
SKU: N003828
Përshkrimi Përshkrimi
Material: Fibra natyrale pambuku dhe mendafsh i ricikluar Emri: Alberobello Orgjina: India Ngjyrë kafe ne bazë, e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë. Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë. Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Material: Fibra natyrale pambuku dhe mendafsh i ricikluar Emri: Alberobello Orgjina: India Ngjyrë kafe ne bazë, e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë. Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë. Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë