Tapet ANTAS Blue Tapet ANTAS Blue

Lek 49,600.00 Lek 19,900.00
SKU: N003849
Përshkrimi Përshkrimi
Gurët në varg të ngjyrës blu po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe të kërkuara. Blu është një ngjyrë prej guri që e gjeni në përditshmëri. Guri blu më i zakonshëm është një safir, megjithatë, ngjyra e thellë blu mund të gjendet edhe në gurë të çmuar të tjerë si Kyanite, Lapis Lazuli dhe Zirkon. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Gurët në varg të ngjyrës blu po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe të kërkuara. Blu është një ngjyrë prej guri që e gjeni në përditshmëri. Guri blu më i zakonshëm është një safir, megjithatë, ngjyra e thellë blu mund të gjendet edhe në gurë të çmuar të tjerë si Kyanite, Lapis Lazuli dhe Zirkon. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë