Tapet BOLGAR Red Tapet BOLGAR Red

Lek 59,510.00 Lek 23,900.00
SKU: N003846
Përshkrimi Përshkrimi
E kuqe e zbehtë, me tonalitete të forta dhe përzierje nuancash. E përzgjedhura e këtij viti, pasi përban shumë elementë tokësorë duke i dhënë shtëpisë tuaj ngrohtësi dhe elegancë. Material: 100% Viskozë Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
E kuqe e zbehtë, me tonalitete të forta dhe përzierje nuancash. E përzgjedhura e këtij viti, pasi përban shumë elementë tokësorë duke i dhënë shtëpisë tuaj ngrohtësi dhe elegancë. Material: 100% Viskozë Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë