Tapet CALVIN Rose

49,600 Lekë 19,900 Lekë
Ngjyrat e mrekullueshme  të vitit 2019 Ash Rose të frymëzuara nga Pantone. Pantone e përshkruan këtë ngjyrë si një rozë të sofistikuar, por tokësore dhe të heshtur, me një ngjyrim më të bazuar. Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003842
Përshkrimi
Ngjyrat e mrekullueshme  të vitit 2019 Ash Rose të frymëzuara nga Pantone. Pantone e përshkruan këtë ngjyrë si një rozë të sofistikuar, por tokësore dhe të heshtur, me një ngjyrim më të bazuar. Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë