Tapet CALVIN Blue

49,600 Lekë 19,900 Lekë
Mbartja e simbolikës blu të shoqëruar  me hije të errëta të blu, marina përcjell rëndësi, besim, fuqi dhe autoritet, si dhe inteligjencë, stabilitet, unitet dhe konservatorizëm. Si e zeza, ajo mbart një ndjenjë elegance dhe sofistikimi. Material: 80% Material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003843
Përshkrimi
Mbartja e simbolikës blu të shoqëruar  me hije të errëta të blu, marina përcjell rëndësi, besim, fuqi dhe autoritet, si dhe inteligjencë, stabilitet, unitet dhe konservatorizëm. Si e zeza, ajo mbart një ndjenjë elegance dhe sofistikimi. Material: 80% Material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë