Tapet CAVINO Grey

49,600 Lekë 17,900 Lekë
Përmendni fjalën fildishë dhe ju vijnë në ngjyra si perla, opalina, qumështi i bardhë dhe copat e satenit. Të gjitha këto janë hije të një ngjyre fildishi. Dallimi midis fildishit të elefantit dhe detit është që kjo e fundit është pak jashtë ngjyrave të bardha me tendencë drejt të verdhës. Përdoret gjithashtu për të përshkruar karakteristikat e kozmetikës së trupit. Një kozmetikë e fildishtë është ajo që nuk ka ngjyrë artificiale dhe aromë. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003847
Përshkrimi
Përmendni fjalën fildishë dhe ju vijnë në ngjyra si perla, opalina, qumështi i bardhë dhe copat e satenit. Të gjitha këto janë hije të një ngjyre fildishi. Dallimi midis fildishit të elefantit dhe detit është që kjo e fundit është pak jashtë ngjyrave të bardha me tendencë drejt të verdhës. Përdoret gjithashtu për të përshkruar karakteristikat e kozmetikës së trupit. Një kozmetikë e fildishtë është ajo që nuk ka ngjyrë artificiale dhe aromë. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë