Tapet muzikor për fëmijë

5,490 Lekë 4,990 Lekë

Tapet muzikor për fëmijë

Karakteristikat:
*Përmban 1 tapet interaktiv me bateri dhe piano, 2 shkopinj daulle dhe 1 manual.
*Përmasat: 82×59 cm

SKU: 8411865023486
Përshkrimi

Tapet muzikor për fëmijë

Karakteristikat:
*Përmban 1 tapet interaktiv me bateri dhe piano, 2 shkopinj daulle dhe 1 manual.
*Përmasat: 82×59 cm