Tapet KOBINA Grey Tapet KOBINA Grey

Lek 49,600.00 Lek 19,900.00
SKU: N003838
Përshkrimi Përshkrimi
Teal Grey është ngjyrë kafe i errët.  Teal Grey është me ngjyra më e lehtë se Tealja e Gështenjës, pamje të ngjashme. Në fluturim, Teal Grey ka një copë toke të bardhë përzier me ngjrën gri dhe kafe. Material: 70% material i leshte, 30% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Teal Grey është ngjyrë kafe i errët.  Teal Grey është me ngjyra më e lehtë se Tealja e Gështenjës, pamje të ngjashme. Në fluturim, Teal Grey ka një copë toke të bardhë përzier me ngjrën gri dhe kafe. Material: 70% material i leshte, 30% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë