Tas qelqi me kapak Bamboo,380ml

1,490 Lekë 540 Lekë
Tas qelqi me kapak Bamboo,380ml

Karakteristikat:
*Material qelqi dhe bamboo
*Kapaciteti 380 ml
SKU: 3560233828682
Përshkrimi
Tas qelqi me kapak Bamboo,380ml

Karakteristikat:
*Material qelqi dhe bamboo
*Kapaciteti 380 ml