Tavolinë kafeje MARSI

5,590 Lekë 3,490 Lekë
Tavolinë kafeje Marsi |

Karakteristikat:
*Përmasat 50x 48 x 50 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Dizajn elegant
*Ngjyra: Lisi dhe Walnut (arre)


SKU: 8697001026966
Përshkrimi
Tavolinë kafeje Marsi |

Karakteristikat:
*Përmasat 50x 48 x 50 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
*Dizajn elegant
*Ngjyra: Lisi dhe Walnut (arre)