Tavolinë ngrënie REIS

12,000 Lekë 6,990 Lekë
Tavolinë ngrënie Reis

Karakteristikat:
Permasat  28-84-140 x 75 x 77 cm (Gjerësia x Lartësia x Thellësia)
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
Tavoline e palosshme
SKU: 8697001039751
Përshkrimi
Tavolinë ngrënie Reis

Karakteristikat:
Permasat  28-84-140 x 75 x 77 cm (Gjerësia x Lartësia x Thellësia)
Ngjyra: E bardhë dhe lisi
Tavoline e palosshme