Tavolinë studimi CONNECT

12,500 Lekë 9,490 Lekë

Tavolinë studimi CONNECT

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 120 x 75 x 60 cm

SKU: 8697001037702
Përshkrimi

Tavolinë studimi CONNECT

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*I përshtatshëm për shtëpi dhe zyrë
*Përmasat 120 x 75 x 60 cm