Tavoline studimi PARIS + raft librash

21,290 Lekë 12,720 Lekë
Tavoline studimi  PARIS + raft librash

Karakteristikat:
Permasat 121 x 182 x 63 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë
Dizajn ergonomik dhe elegant
SKU: 8697001035920
Përshkrimi
Tavoline studimi  PARIS + raft librash

Karakteristikat:
Permasat 121 x 182 x 63 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë
Dizajn ergonomik dhe elegant