Tavolinë TV RETRO

22,790 Lekë 17,900 Lekë

 Tavolinë televizori RETRO me 1 sirtar dhe 1 ndarje

Karakteristikat:
Permasat: 120 x 50 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Kembe moderne
Ngjyra: Lisi

SKU: 8697001028502
Përshkrimi

 Tavolinë televizori RETRO me 1 sirtar dhe 1 ndarje

Karakteristikat:
Permasat: 120 x 50 x 40 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Kembe moderne
Ngjyra: Lisi