Tavoline Zyre RIO në formë L

18,430 Lekë 8,990 Lekë
Tavoline Zyre RIO në formë L 

Karakteristikat:
Permasat 160 x 75 x 144 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Tavolina anësore mund të montohet djathtas dhe majtas.
SKU: 8697001035395
Përshkrimi
Tavoline Zyre RIO në formë L 

Karakteristikat:
Permasat 160 x 75 x 144 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Tavolina anësore mund të montohet djathtas dhe majtas.