Tenxhere gatimi ROSSO, 16 cm

3,490 Lekë 2,990 Lekë

Tenxhere gatimi ROSSO, 16 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Çelik i emaluar me sipërfaqe që nuk ngjit
*E pershtatshme per soba me gaz, elektrike dhe qeramike
*Diametri: 16 cm 

SKU: 8427267126359
Përshkrimi

Tenxhere gatimi ROSSO, 16 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Çelik i emaluar me sipërfaqe që nuk ngjit
*E pershtatshme per soba me gaz, elektrike dhe qeramike
*Diametri: 16 cm