Thika kuzhine - 4 copë

499 Lekë 209 Lekë

Thika kuzhine - 4 copë

Karakteristikat:
*E përshtatshme për qërimin dhe prerjen e frutave/perimeve
*Materiali: Tehe inoks, dorezë plastike
*Gjatësia e tehut: 7 cm
*Sasia: 4 copë

SKU: 8711252268453
Përshkrimi

Thika kuzhine - 4 copë

Karakteristikat:
*E përshtatshme për qërimin dhe prerjen e frutave/perimeve
*Materiali: Tehe inoks, dorezë plastike
*Gjatësia e tehut: 7 cm
*Sasia: 4 copë