Thikë inoks

990 Lekë 540 Lekë

Thikë me bisht inoks

Karakteristikat:
*Tehe çelik inoks 2.5 mm
*Ka një dorezë ergonomike për prerje precize dhe përdorim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut
*Materiali: Çelik

SKU: 5207158007744
Përshkrimi

Thikë me bisht inoks

Karakteristikat:
*Tehe çelik inoks 2.5 mm
*Ka një dorezë ergonomike për prerje precize dhe përdorim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut
*Materiali: Çelik