Thikë inoksi ESTIA

990 Lekë 472 Lekë

Thikë inoksi ESTIA

Karakteristikat:
*Materiali: Çelik inoks
*Me teh 2,5 mm
*Dorezë ergonomike jo rrëshqitëse për prerje precize dhe shfrytëzim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut.

SKU: 5207158007737
Përshkrimi

Thikë inoksi ESTIA

Karakteristikat:
*Materiali: Çelik inoks
*Me teh 2,5 mm
*Dorezë ergonomike jo rrëshqitëse për prerje precize dhe shfrytëzim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut.