Thikë TOKYO BLACK

990 Lekë 740 Lekë

Thikë TOKYO BLACK 

Karakteristikat:
*Thikë buke me teh çelik inoks
*Dorezë ergonomike jo rrëshqitëse për prerje precize dhe shfrytëzim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut
*Ngjyra: E zezë
*Përmasat: 34x3.5x2.6 cm

SKU: 5207158007669
Përshkrimi

Thikë TOKYO BLACK 

Karakteristikat:
*Thikë buke me teh çelik inoks
*Dorezë ergonomike jo rrëshqitëse për prerje precize dhe shfrytëzim maksimal të të gjithë gjatësisë së tehut
*Ngjyra: E zezë
*Përmasat: 34x3.5x2.6 cm