Tigan 20 cm

1,990 Lekë 1,690 Lekë

Tigan 20 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 20 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion

SKU: 6941349504276
Përshkrimi

Tigan 20 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 20 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion