Tigan 24 cm

2,390 Lekë 1,592 Lekë

Tigan 24 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 24 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion

SKU: 6941349504313
Përshkrimi

Tigan 24 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 24 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion