Tigan 26 cm

2,590 Lekë 2,290 Lekë

Tigan 26 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 22 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion

SKU: 6941349504337
Përshkrimi

Tigan 26 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 22 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion