Tigan 26 x 26 x 4 cm

2,750 Lekë 1,390 Lekë

Tigan 26 x 26 x 4 cm

Karakteristikat:
*Ka një shtresë jo ngjitëse
*Tava është prej alumini të fortë dhe ka një dorezë të përshtatshme
*Përmasat 26 x 26 x 4 cm

 

SKU: 8720573255967
Përshkrimi

Tigan 26 x 26 x 4 cm

Karakteristikat:
*Ka një shtresë jo ngjitëse
*Tava është prej alumini të fortë dhe ka një dorezë të përshtatshme
*Përmasat 26 x 26 x 4 cm