Tigan 28 cm

3,190 Lekë 2,690 Lekë

Tigan 28 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 28 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion

SKU: 6941349504412
Përshkrimi

Tigan 28 cm 

Karakteristikat:
*Materiali: Alumin me shtresë jo-ngjitëse
*Diametri: 28 cm 
*I përshtatshëm për të gjithë llojet e vatrave përfshirë dhe ato me induksion