Tren loder Tren loder

Lek 2,790.00 Lek 1,390.00
SKU: 6927003580053
Përshkrimi Përshkrimi
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë