Tren për fëmijë me drita dhe muzikë

3,590 Lekë 2,890 Lekë

Tren për fëmijë me drita dhe muzikë

Karakteristikat:
*Përmasat:  33X22X7 cm 
*Ngjyra: Blu

SKU: 8445276997982
Përshkrimi

Tren për fëmijë me drita dhe muzikë

Karakteristikat:
*Përmasat:  33X22X7 cm 
*Ngjyra: Blu