Tullumbace I kuq dhe bardhë me ajër 80 CM

6,890 Lekë 5,490 Lekë
Tullumbace I kuq dhe bardhë me ajër 80 CM
SKU: 8430540929103
Përshkrimi
Tullumbace I kuq dhe bardhë me ajër 80 CM