Varëse për derën Bamboo / 2 ngjyra

540 Lekë 340 Lekë
Varëse për derën Bamboo / 2 ngjyra

Karakteristikat:

*Materiali metal dhe bamboo
*E disponueshme në 2 ngjyra: e bardhë, e zezë
*Përmasat: 1.5 x 5 x 16.5 cm

SKU: 3560234521759
Përshkrimi
Varëse për derën Bamboo / 2 ngjyra

Karakteristikat:

*Materiali metal dhe bamboo
*E disponueshme në 2 ngjyra: e bardhë, e zezë
*Përmasat: 1.5 x 5 x 16.5 cm