Varëse rrobash, 3 tokëza, 22X10.5 cm

599 Lekë 279 Lekë

Varëse rrobash, 3 tokëza, 22X10.5 cm

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo derë
*3 grepa për të vendosur rroba, kapele dhe aksesorë të ndryshëm
*Materiali: Metal
*Përmasat: 22 x 10.5 cm

SKU: 8445393033556
Përshkrimi

Varëse rrobash, 3 tokëza, 22X10.5 cm

Karakteristikat:
*E përshtatshme për çdo derë
*3 grepa për të vendosur rroba, kapele dhe aksesorë të ndryshëm
*Materiali: Metal
*Përmasat: 22 x 10.5 cm