Varëse rrobash e zgjerueshme

3,490 Lekë 2,190 Lekë

Varëse rrobash e zgjerueshme

Karakteristikat:
*Raft rrobash i dyfishtë
*Me rrota për ta lëvizur lehtësisht
*Lartësia e rregullueshme: 90x146 cm dhe 92x160 cm

SKU: 8430540684033
Përshkrimi

Varëse rrobash e zgjerueshme

Karakteristikat:
*Raft rrobash i dyfishtë
*Me rrota për ta lëvizur lehtësisht
*Lartësia e rregullueshme: 90x146 cm dhe 92x160 cm