Varëse rrobash mbi derë, 3 vende

1,190 Lekë 840 Lekë

Varëse rrobash mbi derë, 3 vende

Karakteristikat:
*Me 3 vende për të varur rrobat dhe aksesorët e ndryshëm
*E përshtatshme për çdo derë
*Përmasat: 25x13 CM

SKU: 8445393029504
Përshkrimi

Varëse rrobash mbi derë, 3 vende

Karakteristikat:
*Me 3 vende për të varur rrobat dhe aksesorët e ndryshëm
*E përshtatshme për çdo derë
*Përmasat: 25x13 CM