Vazo lulesh

2,890 Lekë 2,290 Lekë

Vazo lulesh

Karakteristikat:
*Seti përmban 4 vazo
*Ngjyrë antracit
*I përshtatshëm për përdorim të brëndshëm dhe të jashtëm
*Përmasat 39 x 41.5 x 17 cm

SKU: 8720573521451
Përshkrimi

Vazo lulesh

Karakteristikat:
*Seti përmban 4 vazo
*Ngjyrë antracit
*I përshtatshëm për përdorim të brëndshëm dhe të jashtëm
*Përmasat 39 x 41.5 x 17 cm