Tapet shumëngjyrësh 80x120 cm

1,990 Lekë 1,032 Lekë

Tapet shumëngjyrësh 80x120 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.

SKU: 8430852599087
Përshkrimi

Tapet shumëngjyrësh 80x120 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.