Tapet shumëngjyrësh 120x180 cm

2,690 Lekë 1,672 Lekë

Tapet shumëngjyrësh 120x180 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.

SKU: 8430852599094
Përshkrimi

Tapet shumëngjyrësh 120x180 cm

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.