Çantë Termike 5 Litra

1,490 Lekë 990 Lekë

Çantë Termike 5 Litra

Karakteristikat:
*E thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur
*Materiali pëlhurë
*Rezistente ndaj ujit
*E disponueshme në 2 ngjyra
*Permasat e çantës: 19.5 x 38 x 5 cm

SKU: 8720573140331
Përshkrimi

Çantë Termike 5 Litra

Karakteristikat:
*E thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur
*Materiali pëlhurë
*Rezistente ndaj ujit
*E disponueshme në 2 ngjyra
*Permasat e çantës: 19.5 x 38 x 5 cm