Tabelë druri 30x40 cm

540 Lekë 340 Lekë

Tabelë druri 30x40 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 41 x 1 x 30 cm.

SKU: 8430852458384
Përshkrimi

Tabelë druri 30x40 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 41 x 1 x 30 cm.