Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo

1,270 Lekë 890 Lekë

Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo 

Karakteristikat:
*Permasat: 12,2 x 11,5 x 11,5 cm
*Materiali: Qeramike dhe Bamboo

SKU: 8430852219459
Përshkrimi

Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo 

Karakteristikat:
*Permasat: 12,2 x 11,5 x 11,5 cm
*Materiali: Qeramike dhe Bamboo