Krevat HUGO Grey

96,000 Lekë 61,440 Lekë

Krevat HUGO Grey

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Ngjyra: Gri
*Permasat 211 x 164 x 125 ( Gjerësia x Thellësia x Lartësia )
*I pershtatshem per dyshek me përmasa: 160x200

SKU: N/A
Përshkrimi

Krevat HUGO Grey

Karakteristikat:
*Dizajn modern, komod dhe funksional
*Ngjyra: Gri
*Permasat 211 x 164 x 125 ( Gjerësia x Thellësia x Lartësia )
*I pershtatshem per dyshek me përmasa: 160x200