Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo

1,290 Lekë 390 Lekë

Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo 

Karakteristikat:
*Permasat: 11 x 11 x 9 cm
*Materiali: Qeramike dhe Bamboo

SKU: 8430852918581
Përshkrimi

Mbajtese kripe e bardhe me kapak Bamboo 

Karakteristikat:
*Permasat: 11 x 11 x 9 cm
*Materiali: Qeramike dhe Bamboo