Raft me 2 sirtare

9,810 Lekë 5,520 Lekë
Raft me 2 sirtare 

Karakteristikat:
*2 sirtarë dhe 2 rafte
*Përmasat: 28 x 113 x 42 cm


SKU: 8430852830234
Përshkrimi
Raft me 2 sirtare 

Karakteristikat:
*2 sirtarë dhe 2 rafte
*Përmasat: 28 x 113 x 42 cm