Tabelë druri 40x60 cm

790 Lekë 590 Lekë

Tabelë druri 40x60 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 61 x 1 x 40 cm.

SKU: 8430852458391
Përshkrimi

Tabelë druri 40x60 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 61 x 1 x 40 cm.