Tavoline anesore ANA

7,000 Lekë 4,390 Lekë
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 62 x 48,5 x 62
SKU: 8430852814463
Përshkrimi
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 62 x 48,5 x 62