Tavoline anesore e ulet ANA

8,490 Lekë
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 76,5 x 46 x 76,5 cm
SKU: 8430852814760
Përshkrimi
Tavoline anesore ANA

Karakteristikat:
*Materiali: metali
*Ngjyra: zeze dhe gold
*Permasat 76,5 x 46 x 76,5 cm