Tavolinë SWEETNESS

5,700 Lekë 3,490 Lekë
Tavolinë SWEETNESS
Tavolinë SWEETNESS është një tavolinë për fëmijë e krijuar për funksionalitet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 60 x 43.5 cm
*Materiali i strukturës: MDF
SKU: 3560233814937
Përshkrimi
Tavolinë SWEETNESS
Tavolinë SWEETNESS është një tavolinë për fëmijë e krijuar për funksionalitet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 60 x 43.5 cm
*Materiali i strukturës: MDF