Divan Salemo Divan Salemo

Lek 32,900.00 Lek 19,900.00
SKU: 3253921808027
Përshkrimi Përshkrimi
Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit. Përmasat: 133 x 67 x 76 cm Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë
Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit. Përmasat: 133 x 67 x 76 cm Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë