Divan ROYAL

59,900 Lekë 30,392 Lekë

Divan ROYAL

Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani ROYAL me katër vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 190 × 137 × 83 cm
*Materiali: Lëkurë
*Këmbë druri
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme
*Pesha:48 kg

 

SKU: 999000007937
Përshkrimi

Divan ROYAL

Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani ROYAL me katër vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 190 × 137 × 83 cm
*Materiali: Lëkurë
*Këmbë druri
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme
*Pesha:48 kg