Kamion mbeturinash CARS_TRUCKS

1,490 Lekë 1,190 Lekë
Kamion mbeturinash CARS_TRUCKS

Karakteristikat:
*Ngjyrë jeshile/e bardhë
*Çmontohet dhe rimontohet
*Për fëmijë +3vjeç
*Përmasa 22 x 12 cm
SKU: 8719905241259
Përshkrimi
Kamion mbeturinash CARS_TRUCKS

Karakteristikat:
*Ngjyrë jeshile/e bardhë
*Çmontohet dhe rimontohet
*Për fëmijë +3vjeç
*Përmasa 22 x 12 cm