Karrocë Druri me kafshë FISHER PRICE

3,750 Lekë 2,990 Lekë

Karrocë Druri me kafshë FISHER PRICE

Karakteristikat:

*Mosha +18muaj
*Ndihmon në përmirësimin e koordinimit të syve dhe dorës së fëmijëve dhe të kuptojnë hapësirën tredimensionale
*Stimulon aftësitë njohëse dhe motorike
*Përmasat 28x15x17cm

 

SKU: 8714627009330
Përshkrimi

Karrocë Druri me kafshë FISHER PRICE

Karakteristikat:

*Mosha +18muaj
*Ndihmon në përmirësimin e koordinimit të syve dhe dorës së fëmijëve dhe të kuptojnë hapësirën tredimensionale
*Stimulon aftësitë njohëse dhe motorike
*Përmasat 28x15x17cm